keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Näinhän meille aina täällä käy... ja Pietari

Jeps jeps... Elikkäs hiukan on tämä bloggausintoilu näköjään laantunut... Mutta yritetäänpäs taas.

Koulu on about ohi, kohta lähtee valmistujaiskutsut postiin. Lakkikin tuli jo tilattua ja valokuvausaika varattua. Enää pitäisi hommata se mekko. Siitä tulee luultavasti tuskaista. Mutta ehkä siitä selvitään.
About tollanen (http://masi.vire2.fi/site/images/stories/Fredrikson/merkonomi.png)

Ennen valmistujaisia olisi kuitenkin reissu Pietariin! En ole koskaan käynyt Venäjällä, joten uusia elämyksiä on luvassa. Tarkoitus olisi ainakin käydä Solnessa betelissä (vai onko se Betelissä?) ja kierrellä Pietarissa. Tietysti urheilua olisi mukava saada reissuun jotenkin yhdistettyä, mutta täytyy katsoa mihin 4 päivän reissussa riittää aikaa. Venäläiset sirkukset ovat myös aika mahtipontisia ja löytyyhän Pietarista vaikka kuinka paljon erilaisia museoita, mm. Eremitaaši, josta sain tässä juuri eilen kuulla. Kyseessä on siis iso ja tärkeä taidemuseo.

Toukokuun alussa Pietariin siis ilmestyy bussilastillinen turisteja, jännityksellä odotan :D

Tylsyyksissäni aloitin muuten uudelleen pelaamaan Hattrickiä, varmaankin noin 3 vuoden tauon jälkeen. Ja loin joukkueelleni huonolla englannilla kirjoitetun blogin. Tapahtumassa ei sinällään ollut mitään järkeä, koska en luultavasti ehdi/jaksa kirjoitella sinne paljoakaan, mutta onpahan nyt tuommoinen kanssa. Tuossa linkki: acpiraijat.blogspot.fi
Ja tuleepahan vähän treenattua tuota englantiakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti